KISOK

descobreix la teva empremta

Com et veuen? Què sents? Què jutges? Què vols canviar?

KISOK és un projecte ideat per afavorir l’aprenentatge i pràctica de totes aquelles competències personals i socials que ens ajuden a viure millor, a tenir unes relacions més saludables i plenes amb un mateix i amb els altres, i assolir l’èxit a nivell social.

KISOK neix de la meva il·lusió per transmetre a les meves filles aquells coneixements i recursos que la psicologia ens aporta i que els permetran resoldre els petits i grans reptes del dia a dia. Són aquests reptes també, els que sovint arriben a les nostres consultes, reaccions emocionals a fets vitals que ens envolten. Saber fer-los front i recuperar-nos és el millor èxit personal.” Sílvia Noguer, Directora d’Institut Nexus.

La finalitat és adonar-nos del nostre propi funcionament psicològic i ajudar a tots aquells nens/nenes i joves que tinguin dificultats en algun aspecte i busquin millorar, o bé aquells que senzillament vulguin aprofundir en l’autoconeixement i en treure el màxim partit a les seves competències i potencialitats.

A través de tallers i dinàmiques es treballa com fer front a l’ansietat o les pors, la indecisió o la inseguretat, la frustració o la ràbia, la inflexibilitat o la rigidesa, i la passivitat o la desmotivació.

KISOK és una activitat setmanal dirigida a nens/es a partir de 9 anys fins a joves de 16-17 anys. Els grups són reduïts i ajustats per edats. Consta de 3 mòduls: Jo i els Altres, Les Realitats i La Superació. Els mòduls són independents, complementaris i es poden treballar sense un ordre preestablert.

Totes les sessions són dirigides per psicòlegs d’Institut Nexus.

il·lustració cervell amb vessant analítica i creativa